• On som

La revista del Col·legi de Logopedes de Catalunya publica un article de les professionals de les entitats de FEPCCAT elaborat dins el projecte Talento ASPACE

L’esforç del grup de treball en Sistemes de Comunicació que coordina la FEPCCAT dins el projecte Talento ASPACE ha donat fruit a principis d’aquest 2021, en forma de publicació. La revista Logopèdia, editada pel Col·legi de Logopedes de Catalunya, ha recollit en les seves pàgines una investigació sobre l’avaluació de les competències comunicatives duta a terme entre els anys 2019 i 2020.

L’article porta per títol La Matriu de Comunicació i les Fites per a la Comunicació. La valoració de les competències comunicatives a les entitats socials d’atenció a persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat i se centra en analitzar el potencial de dues eines, la Matriu de Comunicació (Universitat d’Oregon) i les Fites per a la Comunicació (BJ Adaptacions) per a facilitar l’avaluació de les competències comunicatives tan d’infants com de persones adultes amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat.

En l’elaboració de l’article hi han participat fins a 13 especialistes en comunicació (entre logopedes i psicopedagogues) de 10 entitats diferents.

Dues captures de l’article publicat pel Col·legi de Logopedes de Catalunya

Llegiu-vos l’article!

Related Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.