• On som

Cop de Mà

Tenir un fill o una filla amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat suposa enfrontar-se, des del seu naixement, a un escenari desconegut, ple de dubtes, de pors, i de falta d’informació. El projecte Cop de mà sorgeix amb la voluntat de capgirar aquesta situació i que les pròpies famílies de persones amb aquesta discapacitat siguin protagonistes de la identificació de les necessitats comunes, l’elaboració de materials informatius i de sensibilització i, des de la FEPCCAT, poder acompanyar millor aquesta resolució de dubtes i formació.

Executat gràcies la convocatòria per al foment de la salut i el suport als pacients i a les famílies del Departament de  Salut i la Convocatòria ordinària de subvencions a entitats i projectes (COSPE).

Si vols formar part d’aquest projecte i ser una de les famílies que i participen, posa’t en contacte amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic social@fepccat.org i t’assessorarem de com t’has d’inscriure.

Iniciem el projecte COP DE MÀ 2022.

La setmana passada vam iniciar les reunions dels grups del projecte Cop de mà, on les families es van presentar i van compartir experiències i vivències. Comptem amb dos grups, de familiars de persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat per poder fer de forma conjunta la identificació de les necessitats comunes, l’elaboració de materials informatius i de sensibilització i, des de la FEPCCAT, poder acompanyar millor aquesta resolució de dubtes i formació.