General

La Fundación MAPFRE organitza la jornada per a famílies “Xarxes per a l’acció i la inclusió”

El proper dissabte 12 de novembre tindrà lloc a Barcelona la jornada “Xarxes per a l’acció i la inclusió”. Organitzat per la Fundación MAPFRE, dins el programa Escoles de família, l’acte ha de servir per discutir sobre el paper de la tecnologia al servei de la seguretat, les relacions i la vida autònoma de les persones amb discapacitat. L’activitat és totalment gratuïta i s’hi oferiran, mitjançant xerrades i taules rodones, continguts que poden ser d’interès per a famílies, professionals i persones amb discapacitat. També s’hi presentarà el projecte “Escola de família”, amb què la Confederación ASPACE ha col·laborat aporant continguts i formadors.

mapfre.jpg

La jornada se celebrarà entre 9h i 14h a la Sala Cotxeres del Palau Robert. Les persones interessades poden inscriure’s a la pàgina web de l’Escola de famílies.

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.