General

INCLÚS: Un festival de cine per sensibilitzar sobre la discapacitat

El Caixaforum de Barcelona acollirà, entre els dies 12 i el 18 de desembre, la quarta edició del Festival Internacional de Cinema i Discapacitat INCLÚS. La iniciativa, impulsada per l’Aula d’Estudis Socials (AES) i organitzada per la productora Fish Muvi, té com a objectiu donar a conèixer al públic general la realitat dels col·lectius de persones amb discapacitat i el seu entorn. El Festival planteja, en conseqüència, la necessitat d’abordar de forma respectuosa i sense tabús temàtiques que malgrat ser una realitat, es mantenen continuament ignorades per l’art i la societat.

inclus2015
Les projeccions de l’any passat van atreure l’interès d’una gran quantitat de públic

L’Inclús comptarà, d’entrada, amb una selecció oficial dins la qual trobem tan llargmetrages de ficció com documentals. Els curtmegratges de tots dos gèneres seran també una part important de la programació. A més d’això, l’Inclús organitza tallers i activitats per a infants i adults, amb els quals es desitja promoure la sensibilització i es pretén fomentar les bases de la integració social dels col·lectius amb discapacitat. El setè art ha de poder ser fet i ha de servir com a eina en la creació d’una societat plenament igualitària.

 

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.