Notícies

Què vam fer el 2020? Descobreix-ho a la nostra memòria!

La presidenta de la FEPCCAT, Mª Mercè Batlle, escriu a la Carta que dona inicia a la Memòria d’Activitats 2020 que “el 2020 ha estat un any de diàleg constant entre les entitats de la FEPCCAT. Ho ha estat per motius de la COVID-19 i també perquè hem completat i aprovat el Marc Estratègic 2020-2023, un document que reuneix els eixos i objectius estratègics que han de guiar l’acció de la nostra organització durant els propers anys“.

Si voleu conèixer el contingut de la Memòria, els projectes duts a terme, les col·laboracions actives i molts altres detalls del dia a dia de la FEPCCAT, podeu descarregar-vos-la a continuació:

Recupereu les Memòries dels exercicis anterios a la pàgina Memòries FEPCCAT

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.