Notícies

La FEPCCAT participa en un procés de co-ideació de projectes liderat per la Fundació El Maresme

La Federació de la Paràlisi Cerebral i la Pluridiscapacitat de Catalunya (FEPCCAT) va ser un dels agents convidats al procés de co-ideació impulsat per la Fundació el Maresme i l’Ajuntament de Mataró les darreres setmanes per dissenyar uns servei residencial per a persones amb pluridiscapacitat amb una mirada comunitària.

La iniciativa s’emmaca dins el projecte “Mataró Ciutat Cuidadora: Hub del coneixement per a l’autonomia i la qualitat de vida”, amb que el consistori vol desplegar una nova economia d’atenció a les persones i convertir la ciutat i la comarca en un referent de les cures i la qualitat de vida de les persones amb major fragilitat.

La Fundació el Maresme ha liderat els espais de treball dedicats a treballar serveis per a persones amb discapacitat. S’han pensat nous serveis residencials, d’atenció diürna i d’inserció laboral. A través d’aquest projecte, es pretén optar a recursos econòmics dels fons Next Generation EU.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.