Notícies

El Saló de Playmobil torna a Barcelona amb un renovat compromís solidari

Click Factory Fest prepara, pels dos primers caps de setmana de febrer, el IV Saló Lúdic i del Col·leccionisme de Playmobil de Barcelona. Entre els dies 2 i 3 i el 9 i 10 de febrer, els seguidors dels populars clicks podran gaudir de nous diorames, venedors i activitats familiars a les Cotxeres de Sants. 

L’organització aposta, d’aquesta manera, per garantir l’accés a tots els fans del món de playmobil davant la gran assistència de les últimes edicions. En les darreres edicions s’han superat les 5.000 persones assistents. 

En el retorn del Saló de Playmobil a Barcelona, Click Factory Fest segueix apostant per una entrada solidària. Una part dels diners recaptats aniran destinats a la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Simimilars, i a les entitats membres, per tal de promoure projectes per les persones amb paràlisi cerebral. 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.