Notícies

La FEPCCAT reparteix 7.000 mascaretes higièniques procedents del Govern de l’Estat entre les seves entitats membres

El Govern Central ha repartit un total de 14,5 millons de mascaretes higièniques entre transport públics, ajuntaments, entitats socials, Creu Roja, Càritas i entitats de persones amb discapacitat, davant l’inici de la Fase 0 del Plan para la transición hacia una nueva normalidad

D’aquestes, 500.000 mascaretes s’han destinades al moviment de la discapacitat, organitzat entorn el CERMI. A aquest efecte, el Delegat del Govern a Lleida, el sr. José Crespín, va lliurar ahir a la presidenta de la FEPCCAT 4.000  mascaretes higièniques. És una primera entrega de les prop de 7500 que acabarà rebent la Federació.

Aquestes mascaretes higièniques seran repartides entre totes les entitats membres de FEPCCAT a partir de la setmana vinent, si el procés de desescalada ens ho permet, prioritzant l’enviament a aquelles que tenen casos en sospita o confirmats als seus serveis residencials.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.