Notícies

Unitat per reclamar l’actualització de les tarifes dels serveis d’atenció a les persones

La FEPCCAT i les entitats membres de la Comissió de Discapacitat, Salut Mental i Atenció Precoç de La Confederació Empresarial del Tercer Sector de Catalunya vam compartir ahir, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el manifest unitari “Prou congelacions i retallades, és hora de donar solucions”. 

L’acció havia de servir per denunciar la situació injusta que patim des del 2009 a causa de la congelació i posterior retallada de les tarifes amb què la Generalitat de Catalunya finança els serveis d’atenció a les persones discapacitat intel·lectual, amb discapacitat física, amb paràlisi cerebral/pluridiscapacitat i amb problemes de salut mental, així com les dedicades a l’àmbit de l’atenció precoç.

Durant aquest període, els serveis a les persones s’han continuat prestant amb amb la menor afectació possible gràcies a l’esforç i compromís de les entitats i els professionals, malgrat l’augment del cost de vida. Per aquest motiu, es reclamava l’actualització i increment de les tarifes com a via necessària per garantir la qualitat d’atenció a les persones, la sostenibilitat dels serveis i les condicions laborals dels professionals.

Adheriu-vos al manifest

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.