Notícies

La FEPCCAT reedita els tres grups de treball dins el projecte Talento ASPACE 2020 de Confederación ASPACE

Demà s’inicia el projecte Talento ASPACE 2020 per les professionals d’atenció directa de les entitats membres de la FEPCCAT. Com l’any passat, la federació coordinarà tres grups de treball. Les àrees d’interès són la Comunicació Augmentativa, l’Alimentació i la Deglució, i els Tractaments i Teràpies.

La sessió inaugural tindrà lloc a Nexe Fundació, i comptarà amb la participació conjunta de participants dels tres grups de treball. En la reunió s’hi presentaran les novetats del projecte per aquest any, es farà memòria de la feina feta durant el 2019 i es fixaran els objectius de cada grup pel 2020.

El projecte Talento ASPACE sorgeix de Confederación ASPACE, i és coordinat a cada territori per la federació de referència. El seu objectiu és la trobada de professionals de les entitats membres per la circulació i generació del coneixement, a base de compartir bones pràctiques i experiències del dia a dia.

Aquest és el quart any d’execució del projecte. Dels tres grups, el de Comunicació Augmentativa funciona des del primer any. Els grups d’Alimentació i Deglució i Tractaments i Teràpies van iniciar-se el 2019.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.