General

La Fundació Hàbitat3 cedeix 32 habitatges a 6 entitats

La institució, de la que la Federació d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars (FEPCCAT) és patrona, va permetre el passat 31 d’octubre l’entrada de 44 persones procedents de 4 entitats de salut mental, 1 de drogodependències i 1 de sensellarisme en els  32 habitatges d’un edifici nou situat al carrer Sant Eloi del Barri de la Marina/Zona Franca de Barcelona. L’edifici, propietat de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, fou cedit aquest estiu per l’Agència a la Fundació Hàbitat3, i aquesta l’ha cedit a les 6 entitats esmentades. Les 6 entitats es fan càrrec del seguiment social dels 44 inquilins, abonen mensualment  un cànon de lloguer de  156,58 euros per cadascun dels pisos d’una habitació i 191,28 euros per a cadascun del pisos de dos habitacions, i han constituït un òrgan conjunt de governança de l’edifici. Hàbitat3 coordina les relacions amb les institucions i les entitats veïnals, i aporta el salari d’un conserge de l’edifici.

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.