General

Els infants de Lleida ja poden gaudir del conte “Jo també vull ser artista!” editat per la FEPCCAT

El primer conte accessible a tota la infància “Jo també vull ser artista!”, escrit per Joana Pons i editat per la FEPCCAT, va ser presentat ahir a la tarda al Centre Cívic de Balàfia, a Lleida. La responsable de posar veu a l’audio-conte en les versions anglesa i francesa, Ma Àngel Urdàniz, va ser l’encarregada de fer la lectura de l’obra, a la que van assistir mig centenar d’infants, entre ells nois i noies de la residència Aremi de Lleida. Tots ells van poder gaudir de la presentació d’un conte que ha de fer possible la integració, en igualtat d’oportunitats, de nens i nenes amb paràlisi cerebral o altres discapacitats similars. L’activitat va ser organitzada per FEPCCAT en col·laboració amb Dona Balàfia Associació, la Vocalia de la Dona, l’Associació de Veïns de Balàfia i l’Ajuntament de Lleida.

presentacióBalafia

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.