General

El flashmob “Jo sóc com tu 2016” de la Fundació el Maresme mobilitza més de 10.000 persones

Èxit absolut de les Dissantes, l’acte organitzat per la Fundació el Maresme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, dins del programa de la Festa Major de la ciutat, les Santes. L’Espai Firal del Nou Parc Central de Mataró va ser durant la tarda-nit del dissabte 23 de juliol un focus de joc, d’experimentació i de reflexió sobre la discapacitat gràcies a l’esforç de la Fundació el Maresme i el seu Projecte Santi. Les activitats i tallers de la tarda van tenir la seva culminació en un flashmob multitudinari que va aplegar més de 10.000 persones al ritme del “Jo sóc com tu 2016”, interpretat per Els Catarres. Els ballarins de la cançó van pujar dalt l’escenari acompanyant el grup barceloní per interpretar en directe la versió i fer onejar un recinte tenyit de vermell.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=sDS07rxe-Xg]
Després d’això, la festa va seguir amb un sopar a la fresca amb en Santi i diversos concerts: Cesk Freixas, Ferran d’Exceso, Los Ignorantes, Els Catarres, Buhos i Dj. Sendo. L’èxit de la jornada permet afirmar que les Dissantes s’han consolidat, després de quatre anys, dins el programa de la Festa Major com un dels actes solidaris més importants de la ciutat. Més de 300 voluntaris van fer possible la festa.

 

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.