General

El 2n Saló de Playmobil de Barcelona triplica el nombre de visitants respecte l’any passat

Les cues van ser llargues per a totes aquelles famílies que aquest passat cap de setmana, 4 i 5 de febrer, van voler visitar el 2n Saló de Playmobil de Barcelona. Les Cotxeres de Sants van quedar petites davant l’afluència d’un públic desitjós de descobrir els diorames i la resta d’activitats entorn dels populars “clicks”. Superant les expectatives dels organitzadors, més de 4.000 persones van visitar la fira.

La cara més solidària del 2n Saló de Playmobil de Barcelona va tenir a la FEPCCAT com a protagonista. L’Associació ESCLAT va tenir presència en el saló i van actuar com a representants de la nostra Federació. El director d’Esclatec, Joan Ranera, va clausurar la fira amb unes paraules d’agraïment. Juntament amb la FEPCCAT, els organitzadors van col·laborar també amb la Fundació Banc dels Aliments.

Les temàtiques dels diorames d’enguany eren el món medieval, un incendi amb l’actuació dels bombers, una ciutat que patia una epidèmia vírica, el món submarí amb cerca arqueològica, el món de les fades, la victòria del 1917, Star Wars, les guerres napoleòniques i les guerres índies. No només això, els més petits van poder gaudir de tallers, projecció de curts i el joc de buscar un click amagat.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.