General

Ajornem la 7a Cursa Solidària “En Marxa per la Paràlisi Cerebral”

Ens veiem forçats a ajornar la 7ª Cursa Solidària “En Marxa per la Paràlisi Cerebral”, que havia de celebrar-se el proper diumenge, 1 d’octubre. Des de la FEPCCAT i IPSEN Pharma, coorganitzadors de l’esdeveniment, prenem aquesta decisió ja que no podem garantir el correcte desenvolupament de l’activitat.

L’eix entorn del qual orbita la cursa solidària “En Marxa per la Paràlisi Cerebral” són les persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats similars, així com les seves famílies, amistats i professionals dels centres als que assisteixen, i les persones que corren amb elles i per elles, en igualtat d’oportunitats i sense discriminacions. Volem una activitat de la que els participants siguin els vertaders protagonistes, sense elements externs que desincentivin la participació general.

Lamentem desplaçar en el calendari una activitat que ja teníem tan propera, per a la qual hem esgotat totes les inscripcions, i per a la que havíem aconseguit una xifra tan bona de voluntaris. Us emplacem a seguir les informacions que anirem publicant al web de la cursa, així com també a les xarxes socials. Tan aviat com ens sigui possible, informarem de la nova data de la cursa.

Tanmateix, us fem saber que mantenim les dates i horaris de recollida de dorsals i samarretes en la ubicació i dates previstes, d’aquesta manera també informarem de primera mà de la no celebració de la cursa aquest diumenge. Els que vulguin recollir les seves samarretes i dorsals podran fer-ho a:

Pl. Central del Centre Comercial Pedralbes Centre, situat a l’Av. Diagonal, 609 (Barcelona)

Dies i horaris: Divendres dia 29 de setembre de 10h a 20h i Dissabte dia 30 de setembre de 10h a 13h

ipsenfepccat

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.