Notícies

Reunió del projecte Talento ASPACE per seguir analitzant l’avaluació de la comunicació

El grup de treball del projecte Talento ASPACE que coordina la FEPCCAT, i que integren vuit entitats membres, es va reunir ahir per seguir analitzant l’avaluació de les competències comunicatives en persones amb comunicació augmentativa.

La novena trobada del curs, que va tenir lloc a la Casa del Mar, va servir per aprofundir en les dues línies de treball esbossades fins al moment: d’una banda, l’ús d’eines com la Matriu de Comunicació i el trasllat dels resultats; de l’altra, la programació d’activitats per a adults dins les rutines dels centres.

La voluntat del grup és identificar eines properes, accessibles i funcionals per a les entitats i els professionals que hi treballen, així com també assenyalar l’avaluació de la comunicació com el punt de partida de la intervenció de logopèdia.

20180612_113949

La propera reunió tindrà lloc a principis de juliol i servirà per tancar el curs.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.