Notícies

Els grups del projecte Talento ASPACE es reuneixen per videoconferència davant la crisi del coronavirus

Aquesta setmana s’han dut a terme dues reunions del projecte Talento ASPACE de Confederación ASPACE, que a Catalunya coordina la FEPCCAT. Els grups de treball en Sistemes de Comunicació i Tractaments i Teràpies s’han coordinat per videoconferència, d’acord a les recomanacions del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies en relació al Covid-19, i per la protecció dels col·lectius més vulnerables, com són les persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat usuàries de les entitats membres.

En el cas del grup de treball sobre Alimentació i Deglució, que s’ha de reunir el proper dijous 26 de març, la trobada també tindrà lloc per mitjans digitals.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.