Recursos

Vàlida sin barreras

logos-validaVàlida sin barreras és una empresa catalana dedicada al món de l’accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques. Amb gairebé 20 anys d’experiència, Vàlida s’ha consolidat com una de les empreses de referència de l’estat en aquest sector, tot oferint un ampli ventall de solucions per a les persones amb mobilitat reduïda, discapacitat i gent gran: cadires i plataformes pujaescales, elevadors, ascensors, pujaescales portàtils, plataformes elevadores especials, i adaptació de vehicles, fet que els permet solucionar gairebé totes les necessitats dels usuaris. A banda, també ofereixen servei post-venda. Válida sin barreras destina un 5% dels seus beneficis a causes socials i col·labora activament amb nombroses entitats i fundacions catalanes i de l’estat: entre d’altres FEPCCAT, Fundació Miquel Valls, Aspaym, Grup Mifas, ECOM, Asemcat, Fundació GAEM,  Amputats Sant Jordi o Stop Accidentes. 

Al portal de Vàlida sin barreras podreu trobar-hi tots els seus productes i novetats.

 


Enable Viacam

viacam_cam2

Enable Viacam és la nova versió de Ratolí Facial, publicada en codi obert.  Enable Viacam hereta les millors característiques del Ratolí Facial i ha estat desenvolupat amb filosofia multi-plataforma. Actualment Enable Viacam està disponible per a sistemes Linux i Windows de manera gratuïta.

Visiteu el lloc, descarregueu-lo i proveu-lo


SITPLUS

index

SITPLUS és fruit de gairebé tres anys de recerca, desenvolupament i intervenció directa amb persones amb paràlisi cerebral de l’APPC. Inspirat en les aplicacions de causa-efecte, SITPLUS proporciona una eina d’interacció contínua, a distància i assequible a la majoria de persones amb múltiples discapacitats. Va ser concebuda a l’APPC a finals de 2007 per intentar donar una resposta al grup de persones la combinació de limitacions motrius, cognitives i fins i tot sensorials els vetaven l’accés a altres eines d’ús més comú. Les sessions experimentals, dutes a terme en el laboratori que l’APPC ha dedicat en exclusiva a aquest projecte, revelen que aquesta eina no només és útil per a moltes persones amb afectacions moderades i severes, sinó que, a més, resulta molt motivadora per als usuaris amb afectacions més lleus.

Amb la publicació de l’eina i un espai web dedicat al projecte perseguim el doble objectiu de, per una banda, oferir de forma totalment gratuïta aquesta tecnologia a les entitats i famílies, i de l’altra, obrir la porta a la vostra col·laboració per continuar millorant. Actualment ja són diverses les entitats en tota Espanya que estan utilitzant i col·laborant amb el projecte. Uneix-te tu també! Al web de SITPLUS podràs descarregar l’eina, trobar més informació i participar a través dels fòrums.

SITPLUS ha estat possible gràcies a  Crea Sistemes Informàtics i el recolzament del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya i de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona

 

Altres recursos

Crea Sistemes  Crea Sistemes Informàtics


B&J  B&J Adaptaciones, S.L.


olisuions  Optical Illusions