Projectes actuals

Durant aquest any 2024, la FEPCCAT està executant 4 projectes:

  • Projecte Rumbo: cap a un nou model d’autonomia personal i connectada: és una iniciativa que busca implementar un nou model de suport a l’autonomia personal i la cura de les persones amb discapacitat. Concretament, es vol centrar en aquelles amb més necessitats de suport, mitjançant la combinació de serveis i recursos que permetin prevenir la seva institucionalització i que es puguin mantenir al seu habitatge, facilitant formes de vida inclusives en condicions de seguretat, accessibilitat i benestar. Hi participen 22 federacions d’arreu de l’estat espanyol, que implementen accions en cinc comunitats autònomes.

Descobreix-ne més AQUÍ

  • Talento ASPACE: és un projecte adreçat a professionals de les entitats de la FEPCCAT, en el qual es comparteixen experiències i es genera coneixement sobre àrees d’interès especialitzat: envelliment, tractaments i teràpies, sistemes de comunicació i alimentació i deglució. Dins d’aquest projecte, també es preveuen formacions especialitzades. La FEPCCAT coordina quatre grups al territori català, però el projecte en coordinació amb la resta de federacions autonòmiques de Confederación ASPACE que també coordinen grups al seu territori. El projecte preveu mecanismes de coordianació amb els grups de la resta de l’Estat

Descobreix-ne més AQUÍ

  • Cursa “En Marxa per la Paràlisi Cerebral”: és un projecte d’esport inclusiu i sensibilització obert a tota la ciutadania que executa la FEPCCAT des de l’any 2011, amb el suport del Districte de Les Corts de Barcelona. El projecte consisteix en l’organització d’una cursa inclusiva en el marc de la Festa Major de Les Corts per sensibilitzar a la ciutadania sobre la realitat de les persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat. En les darreres edicions, el projecte ha comptat amb més de 2.500 participants.

Descobreix-ne més AQUÍ

  • Tots som art: és un projecte que busca garantir el dret de les persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat a participar activament en la vida cultural i sensibilitzar a la societat sobre la realitat del col·lectiu donant-li visibilitat. Per fer-ho s’organitza una matinal oberta a les entitats de la FEPCCAT d’arreu del territori, a on a través del treball en equip, es creen obres de pintures grupals. En una segona fase, s’organitza una exposició a on a banda de les obres creades, també es fa difusió de materials per donar a conéixer la realitat de la paràlisi cerebral i la pluridiscapacitat.

Descobreix-ne més AQUÍ.

Si voleu saber més informació sobre algun dels projectes de la FEPCCAT podeu contactar amb social@fepccat.org