• On som

Cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral”

Aquesta és una de les activitats centrals que cada any, des del 2011, organitza la Federació de la Paràlisi Cerebral i la Pluridiscapacitat de Catalunya (FEPCCAT).

En les nou edicions anteriors, persones de totes les edats, amb i sense discapacitat, han baixat al carrer per participar en una jornada familiar, festiva i participativa, exemple d’integració i inclusió per part de la nostra societat. La cursa forma part del programa de la Festa Major del Districte de Les Corts de Barcelona.

Aquest any 2022, la Cursa se celebrarà el dia 9 d’octubre a l’avinguda Ramon Nonat de Barcelona. Les inscripscions estan obertes fins el 5 d’octubre a l’enllaç https://www.avaibooksports.com/inscripcion/10a-cursa-solidaria/ o en una de les 14 entitats de la FEPCCAT.

Com cada any la Cursa comptarà amb dos recorreguts perquè cada participant pugui escollir quina distància prefereix, un de 5 quilòmetres i una altre d’1 quilòmetre. Per cada recorregut hi haurà diferents categories en funció de l’edat, el nivell de suport i el gènere del participant.

 

Executat gràcies al suport de la Fundació Barça i amb la col·laboració institucional del Departament de Drets Socials, amb càrrec a l’assignació del 0,7% de l’IRPF, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona. 

 

L’any 2021, a causa de les restriccions sanitàries, la Cursa va prendre el format de caminada. Us deixem una mostra de les imatges més significatives d’aquesta edició:

Cartells de les edicions anteriors