Cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral”

Aquesta és una de les activitats centrals que cada any, des del 2011, organitza la Federació de la Paràlisi Cerebral i la Pluridiscapacitat de Catalunya (FEPCCAT).

En les deu edicions anteriors, persones de totes les edats, amb i sense discapacitat, han baixat al carrer per participar en una jornada familiar, festiva i participativa, exemple d’integració i inclusió per part de la nostra societat. La cursa forma part del programa de la Festa Major del Districte de Les Corts de Barcelona.

Aquest any 2023, la Cursa se celebrarà el dia 8 d’octubre a l’avinguda Ramon Nonat de Barcelona. Les inscripscions estan obertes fins el 5 d’octubre a l’enllaç https://www.cursaenmarxapc.org o en una de les 14 entitats de la FEPCCAT.

Com cada any la Cursa comptarà amb dos recorreguts perquè cada participant pugui escollir quina distància prefereix, un de 5 quilòmetres i una altre d’1 quilòmetre. Per cada recorregut hi haurà diferents categories en funció de l’edat, el nivell de suport i el gènere del participant.

Executat gràcies al suport de la Fundació Barça, el Departament de Drets Socials, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona. 

 

 

En aquest vídeo podeu veure imatges de l’edició del 2022 que va reunir a 2.500 persones:

Cartells de les edicions anteriors