General

Arrenca el curs a “Les Girafes Blaves”

Els infants de LesGirafesBlaves (4)l’Escola Bressol Especialitzada de la Fundació Nexe ha començat el curs aquest matí . El centre on es realitzen les activitats, però, ha canviat el nom. Sobre la porta de s’hi pot llegir des d’ara “Les Girafes Blaves”, en referència al petit personatge del llibre Mimi i la Girafa Blava. El conte forma part del treball de Nexe per visualitzar els infants amb pluridiscapacitat i les seves famílies. En ell, la girafa Mimi, ha de fer front a la burla dels seus amics i a la desil·lusió de tenir un germanet diferent. A diferència de la resta, és molt petit i de color blau. Amb l’ajuda dels seus pares, Mimi anirà descobrint la visió positiva de la discapacitat i gaudirà de jocs i vivències molt enriquidores amb el seu germà petit.
La Fundació Nexe també ha incorporat recentment la petita girafa blava en el disseny del nou logo.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.