General

Més de dues mil persones es mouen per la paràlisi cerebral a Barcelona

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La 5a edició de cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral”, que es va celebrar el passat diumenge 4 d’octubre al districte de Les Corts de Barcelona, va ser un èxit de participació. Amb totes les inscripcions per a corredors exhaurides des de feia uns dies, l’esdeveniment, organitzat conjuntament per la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) i IPSEN Pharma, va ser un nou exemple de solidaritat i integració.

Més de 2.100 córredors van prendre part en les curses d’un i cinc quilòmetres, tot lluïnt la samarreta tècnica de color rosa llampant que s’havia dissenyat per a aquest any. Entre les autoritats, que també van fer el circuït, hi havia la Vicepresidenta del Govern. Neus Munté va assenyalar la importància d’un esdeveniment que permet visualitzar “les necessitats i capacitats” de les persones amb paràlisi cerebral.

Després de l’esforç, i l’entrega de premis patrocinats per la Fundació MRW, la celebració va acabar a ritme de la cançó “Jo sóc com tu”, interpretada pels grups El Niño de la Hipoteca i Búhos. Tot just fa unes OLYMPUS DIGITAL CAMERAsetmanes aquesta cançó va protagonitzar la flashmob solidària que es va organitzar davant dels Jardins de Pedralbes de Barcelona per promocionar la cursa. Diversos membres de la Fundació Maresme i el Projecte Santi van pujar a l’escenari per recordar als corredors els passos i fer, conjuntament, un darrer ball.  

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.