General

Els “Osos Pekosos” de Carrefour recapten fons a favor de la paràlisi cerebral 

En motiu de la celebració de l’“Any Carrefour a favor de la Infància amb Paràlisi Cerebral”, la multinacional d’origen francès Carrefour ha posat a la venda en els seus hipermercats la col·lecció de peluixos “Osos Pekosos”. L’objectiu és recaptar fons per als projectes que la Confederación ASPACE promou al conjunt de l’estat per a nens i nenes amb paràlisi cerebral.

unnamed-2Els peluixos arriben als hipermercats en un moment molt singular, justament quan se celebra el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral. Cada ós costa tres euros i mig, un dels quals va destinat a la Confederación ASPACE. Amb els diners recaptats, Carrefour a través de la seva Fundació Solidària s’ha compromès a entregar a ASPACE diferents kits de fisioteràpia respiratòria, llits de massatge amb el bastiment articulat i matalassos de posicionament. Els centres vinculats a la Confederació podran beneficiar-se, d’aquesta manera, de nou equipament per a millorar la rehabilitació i potenciar l’autonomia dels menors amb paràlisi cerebral.

L’acord entre Carrefour i ASPACE no és nou. Enguany celebren l’“Any Carrefour a favor de la Infància amb Paràlisis Cerebral”, i organitzen projectes i accions en benefici dels més petits. Ara bé, el compromís entre les entitats ja té 14 anys. Al llarg d’aquest període s’han promogut nombroses iniciatives amb diferents aportacions a les entitats ASPACE. El valor total del que s’ha recaptat en aquests anys és de 655.388 euros.

En el que portem d’any, i en el marc d’aquest acord, Carrefour ha donat a la Confederacion un total de 17 furgonetes adaptades, que han de servir per al desplaçament de nens i joves amb paràlisi cerebral des de les seves cases als centres assistencials, així com per a activitats d’oci on participin.  Els vehicles, amb lloc per a nou passatgers (sis cadires de rodes i tres places addicionals) i amb totes les adaptacions necessàries, ja han estat repartits pel territori.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.