General

L’Associació AREMI de Lleida celebra 40 anys

Foto notícia

Lleida, 8 de juny de 2016, l’Associació Aremi ha celebrat el seu 40è aniversari.

Amb motiu d’aquest 40è aniversari, AREMI de Lleida ha volgut organitzat un acte institucional al que han assistit diverses personalitats i amics.

Durant l’acte,  molt emotiu, s’ha projectat un vídeo que resumeix els 40 anys de l’entitat, mitjançant testimonis que han destacat pel seu paper i implicació al llarg d’aquests 40 anys.

La presidenta de l’Associació i de la Fundació AREMI, i també  de FEPCCAT, Mercè Batlle, ha recordat els orígensd’Aremi, quan persones amb necessitats especials no podien participar en l’activitat social, i tot i els alts i baixos s’ha treballat per tirar endavant aquest projecte i per treballar en un model que ha passat del model assistencial a un servei social preventiu integrador. En el seu torn, la directora del Centre d’Educació, Sandra Pociello; la directora del Centre Ocupacional, Vanessa Olaya, i la directora de la Residència, Mònica Preixens, han repassat també la trajectòria dels respectius centres i la vinculació laboral i personal que hi mantenen.

Abans de donar per finalitzar l’acte, l’actor i director Ricard Borràs ha presentat un espectacle teatral, format per diferents esquetxos de la vida diària dels usuaris del centre, que han protagonitzat ells mateixos i els seus professionals, amb el que es convida a tothom a veure l’obra que estan preparant i que s’estrenarà el 23 d’octubre, a la Llotja de Lleida. Una acció que, en motiu d’aquest 40è aniversari,   compta amb elsuport de la Fundació Sgae.

A més de familiars i amics, entre les diverses autoritats i personalitats els van acompanyar el tinent d’alcalde i regidor de les Polítiques per als Drets de les Persones, Xavier Rodamilans, el director dels SSTT d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, el diputat de la Diputació de Lleida, i regidor de la Paeria, Paco Cerdà i.l’ex paer en cap, Antoni Siurana.  També va estar presents Santiago Moreno president de la Fundación Vodafone,  Carles Girbau de la Fundació Sgae, Jaume Marí, president de Confederación ASPACE i Director general de l’APPC de Tarragona, Montse Roca Directora General de l’Associació l’Espiga Penedès de Vilafranca del Penedès,, Lola de la Fuente Directora General de l’Associació ESCLAT de Barcelona i Antonio Gonzalez, Director de la Institució Balmes de Sant Boi de Llobregat.

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.