General

Últimes hores per participar en els Premis ASPACE IpsenPharma

El període per enviar candidatures als VI Premis ASPACE IpsenPharma és a punt de tancar. Només fins al proper 10 de juny es podran presentar postulants a un guardó que vol reconèixer la trajectòria i la tasca de persones, entitats, organitzacions o institucions a favor de la calitat de vida, la igualtat d’oportunitats, la defensa dels drets i la plena integració del col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral.

Confederacion ASPACE

Els premis s’estructuren en quatre categories: institució (pública o privada), trajectòria vital, bones pràctiques i innovació, i, per últim, premi al compromís. Un jurat amb personalitats reconegudes del món de la discapacitat escollirà els guardonats, a qui es premiarà el proper 1 d’octubre de 2016, coincidint amb el Congrés de Paràlisi Cerebral.

 

El divendres 10 de juny també s’acaba el termini per presentar candidatures al VI Concurs de Fotografia ASPACE, que compta amb la col·laboració de la xarxa d’hotels Rusticae. Amb l’objectiu de potenciar la imatge de les persones amb paràlisi cerebral com a ciutadans de ple dret es convida a tothom que ho desitgi a participar en el certamen. L’obra premiada i les finalistes formaran part d’una exposició itinerant que passarà per diverses ciutats espanyoles. Els guanyadors seran anunciats, també, durant el Congrés de Paràlisi Cerebral.

Participa al VI Concurs de Fotografia ASPACE.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.