General

L’APPC Tarragona celebra el 16 d’octubre la 8a caminada solidària per La Muntanyeta

caminadaappctarragonaCaminant en favor de les persones amb paràlisi cerebral. Així es llevaran a la ciutat de Tarragona, el proper diumenge 16  d’octubre, les persones que s’apuntin a la 8a caminada solidària que organitza l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC) Tarragona, i que guiarà el Grup Excursionista Amics de La Muntanyeta.

L’objectiu de la ruta és donar a conèixer la tasca que realitza La Muntanyeta, entitat amb 39 anys de trajectòria al servei de les persones amb paràlisi cerebral, i recaptar fons per als seus projectes. Durant la jornada el centre tindrà les portes obertes.

El circuit, de prop de 8km, arrencarà des del Balcó del Mediterrani, a la Rambla Nova de Tarragona, a les 8h. L’APPC Tarragona espera reunir més de 1.000 participants, xifra que permetria superar l’assistència de l’any passat.

Us podeu inscriure a la pàgina web de l’entitat o passant físicament pel centre. Teniu temps per fer-ho fins divendres 14 d’octubre.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.