General

La FEPCCAT s’inscriu al Registre de grups d’interès de la Generalitat de Catalunya

La Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars (FEPCCAT) ja forma part, des de finals del mes de setembre, del Registre de grups d’interès de la Generalitat de Catalunya. Aquest arxiu recull les dades de totes aquelles persones (físiques i jurídiques) i organitzacions que duen a terme activitats susceptibles d’influir directament o indirectament en l’elaboració i l’aplicació de les polítiques públiques, en l’elaboració de propostes normatives o en la presa de decisions.

El registre esdevé, per tant, una garantia de transparència i de control dels anomenats grups d’influència i vol aconseguir una major confiança en les institucions públiques. Per a la FEPCCAT, el registre suposa establir relacions amb els representants de l’Administració d’acord amb la legalitat establerta i ha de facilitar la comunicació amb les institucions públiques a l’hora d’influenciar en l’aparició de polítiques a favor de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars.

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.