General

Carta d’agraïment

Mitjançant aquest text, La Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars (FEPCCAT), vol reconèixer a totes aquelles persones que vau participar i col·laborar, el diumenge 2 d’octubre, en la 6a cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral”. El vostre esforç ens permet créixer i consolidar l’esdeveniment com un referent dins l’agenda solidària de la ciutat de Barcelona.

Gràcies a IPSEN Pharma i la seva Fundació, ja que permeten que la cursa sigui una realitat. Amb el seu suport i la seva col·laboració hem arribat ja a la 6a edició de la cursa. No només això, gràcies al seu impuls i al seu donatiu, la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) pot desenvolupar molts programes que d’altra manera no tirarien endavant.

Gràcies a en Quim Masferrer, i la seva participació totalment altruïsta i desinteressada, així com a en Víctor, en Seryoga i en Pol per acceptar ser la imatge de l’edició d’enguany de la cursa.

Gràcies a les institucions públiques que ens donen suport en aquesta aventura. Hem de ressaltar el paper del Districte de les Corts i de l’Ajuntament de Barcelona, que han facilitat i ajudat sempre la nostra tasca, i que han permés que l’espai públic de la ciutat durant la cursa estigui al servei de la plena integració social de les persones amb discapacitat. Hem de reivindicar també el suport del departament de Treball, Afers Socials i Famílies, del departament de Salut, i de la Diputació de Barcelona. Hem de reconèixer l’ajut del Ministeri de Sanidad, Serveis Socials i Igualtat, de la Fundació ONCE, així com de la Guàrdia Urbana i la Creu Roja. I també als representants que ens varen acompañar en aquest dia: El regidor del Districte de les Corts de Barcelona, Agustí Colom; la regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitat i Presidenta de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona, Laia Ortiz; el secretari d’Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut, David Elvira; en representació del Departament de Treball, Afers Social i Famílies, el director general de Protecció Social, Joan Ramon Ruíz; la diputada de Salut Pública i Consum, Laura Martínez Portell; el representant de la Diputació de Barcelona en l’Àrea d’Atenció a les Persones, Josep Sicart; i el president de la Taula del Tercer Sector, Oriol Illa.

Gràcies, a totes aquelles empreses que van col·laborar a amb la cursa i van fer que acabés d’una manera ben especial. Gràcies a Batiments, per donar-nos suport des de la primera cursa, en tot el transport i logística, a La Tavella, per oferir-nos cada any la seva fruita ecològica; a Vàlida sin Barreras, per promoure un món més accessible i en què es puguin superar tots els impediments físics amb què encara ens trobem; a Chupa-chups per endolçar-nos cada moment, a Mars per aportar energía amb la seva xocolata; a Aneto, per unes magnífiques bosses i uns caldos d’allò més bons; al Pedralbes Centre, pel seu inestimable suport i per la cessió d’espais; a la Fundació MRW, per fer-vos càrrec cada any d’uns premis fantàstics fets per persones amb discapacitat; al diari Ara, per no oblidar un enfocament social a l’hora de narrar l’actualitat; a AvaiBookSports pel seu suport; a Coca-cola per hidratar-nos amb el nou Aquarius, al Zoo de Barcelona i al Parc d’Atraccions del Tibidabo, per la cessió d’entrades solidàries que suposaran una jornada ben atractiva als afortunats i afortunades i a Transports Metroplitans de Barcelona (TMB), que enguany descobríeu la cursa, però que esperem tornar-vos a veure en properes edicions.

Gràcies a totes les persones voluntàries per la vostra entrega pacient, constant i desinteressada. Sou imprescindibles des del primer moment, quan el sol encara no ha fet acte de presència i l’Avinguda Sant Ramon Nonat és ben buida, fins al final de les curses, quan és hora de recompensar, amb les bosses d’avituallament, als corredors. Hem de fer menció dels voluntaris de La Caixa, d’IPSEN, de les entitats i de tots aquells que vau participar també a títol individual. De la preparació de l’avituallament fins al marcatge dels dos circuïts, la vostra col·laboració és essencial per a l’èxit d’aquesta cursa. És igualment cabdal el rol del Club d’Atletisme Nou Barris (CANB), amb la seva inestimable feina pel que fa a l’organització tècnica de l’esdeveniment.

Gràcies a totes les entitats membres de FEPCCAT, perquè no som res si no som elles. Gràcies per no fallar mai a la cita, i per l’energia desbordant de tots els representants d’aquestes entitats que van recórrer els circuïts de 5km i 1km, i que van fer la festa i la reivindicació més grossa.

I com no, gràcies, a les 2.300 persones inscrites que des de primera hora del matí vau tenyir de color morat l’Avinguda Sant Ramon Nonat, al Districte de Les Corts. Vosaltres feu la cursa, i per tant, vosaltres sou la cursa: dels més petits als més grans; persones amb i sense discapacitat; de totes les contrades del país; d’entitats membres de FEPCCAT, d’institucions amigues, i d’altres a qui no coneixíem tant, però a qui ja considerem associacions companyes; amics i familiars. L’objectiu de visibilitzar i sensibilitzar sobre la realitat i les capacitats de les persones amb paràlisi cerebral només es pot complir si tenim en compte la vostra presència, el vostre esforç i la vostra il·lusió per fer de la cursa una activitat compartida i inclusiva.

A totes, i a tots, moltes gràcies!

logo fepccat v-2

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.