General

Presentació a Barcelona del llibre “Singulares” sobre noves tecnologies i discapacitat

El proper dijous 17 de novembre tindrà lloc a Barcelona  la presentació del llibre “Singulares: Ética de las tecnologías emergentes en personas con diversidad funcional” (EIUNSA, 2016). L’obra, promocionada per la Fundación Tatiana Pérez de Guzmán el Bueno, editada per EIUNSA i coordinada per Albert Codina i Miguel Ángel Serra, posa a debat els desafiaments ètics que planteja l’ús de biotecnologia per ajudar a superar discapacitats. Científics, tecnòlegs, filòsofs, advocats i psicòlegs presenten projectes innovadors pel que fa a l’ús de les tecnologies emergents que permeten augmentar i millorar les capacitats humanes.

singulares-llibreL’acte de presentació del llibre tindrà lloc a l’auditori de l’Edifici Torre Telefònica – Diagonal Zero Zero, a partir de les 18h. Després de la presentació, el director general de l’Associació ATAM, Ignacio Aizpún, pronunciarà la conferència “Ciencia, tecnología y humanismo. El nuevo paradigma de las organizaciones sociales”.

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.