General

El grup de “Talento ASPACE” que coordina la FEPCCAT fa la seva primera reunió de treball

SAMSUNG CAMERA PICTURESL’Associació ASPACE Balears va acollir ahir la primera reunió de treball del grup d’entitats catalanes de paràlisi cerebral que participen del projecte “Talento ASPACE”. Aquest centrarà la seva activitat en els sistemes de comunicació i en l’autonomia personal.

Coordinades per la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT), les professionals de l’Associació APPC Tarragona, d’Aremi, d’ASPACE Balears, d’Esclat i de Nexe Fundació, van debatre ahir sobre els objectius del grup i van definir la metodologia a seguir durant les futures trobades. No van poder-hi assistir les representants d’Escola Guimbarda, de la Fundació el Maresme, ni de Prodis. La presidenta de la FEPCCAT i vocal de la Confederación ASPACE, Ma Mercè Batlle, va voler acompanyar el grup en la seva arrencada.

L’encontre va comptar, en primer lloc, amb una visita a les instal·lacions d’ASPACE Balears. El president de la institució, José Antonio Rodado,i el gerent, Jesús Hernando, a més de la directora pedagògica d’ASPACE Balears i responsable del Centre d’Educació Especial Pinyol Vermell, Cristina Clar, van guiar el grup. Després d’això, les professionals es van reunir per tal de traçar una estratègia de treball pels propers mesos. La pròxima trobada serà el 13 de desembre a la seu de Nexe Fundació.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.