General

La FEPCCAT assisteix a l’entrega del Premi Ciutat Solidària

Lola de la Fuente i Marisa Gascón, de l’associació Esclat, van assistir el passat dimarts, en representació de FEPCCAT, a la Quarta edició del Premi Ciutat Solidària. El guardó és una iniciativa del Consorci de la Zona Franca i Onda Cero.

Premi Ciutat Solidària 2016.jpg

La guanyadora del premi va ser l’Associació Nace – No a l’assetjament escolar, que va ser reconeguda amb una donació en metàl·lic de 5.000€. L’ONG De Veí a Veí va rebre un accèssit amb què es valora la seva tasca al barri de Sant Antoni de Barcelona. Totes dues van rebre litografies commemoratives i una campanya de comunicació via Onda Cero per donar a conèixer les seves activitats.

ciutat-solidaria
Marisa Gascón i Lola de la Fuente amb Enric Millo

L’acte va compter amb la presència del director d’Onde Cero a Catalunya, Francesc Robert i Agell, el delegat de l’Estat al Consorci de la Zona Franca, Jordi  Cornet, el director general d’Atresmedia Radio, Ramon Osorio, el delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, i els membres del jurat.

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.