General

N. Verdaguer: “Cal trencar barreres i fer de la diferència un valor, no pas un problema”

Neus Verdaguer és l’autora de “La cursa de barques” el segon conte accessible a tota la infància que ha editat la FEPCCAT. La seva història va guanyar, al mes d’abril, el 2n Concurs de Contes de la FEPCCAT, i ara serà presentada, primer a Lleida i al gener a Barcelona. En paraules de l’autora, “el conte explica l’aventura que viuen un grup de nens i nenes entorn de la cursa de barques que es celebra al seu poble. Gràcies al seu treball en grup i sobretot, gràcies a un company molt especial, podran aconseguir la victòria”.

portada-la-cursa-de-barques

L’autora explica que sempre li ha agradat escriure i que, després d’un llibre sobre l’ictus, i l’experiència de superar-lo, es va animar amb el Concurs de FEPCCAT, ja que era una entitat sense afany de lucre amb què compartia principis.

“Sóc educadora social i mestra i sempre he tingut una especial sensibilitat per a tot el que té a veure amb la discapacitat. Penso a més, que cal que entre tots ajudem a trencar barreres i a fer de la diferència un valor més que no pas un problema.”

neusverdaguer
En motiu de la celebració del #GivingTuesday, la
FEPCCAT ha penjat el projecte del conte
per tal que la gent pugui fer donacions, i així poder augmentar la difusió de l’obra. Volem poder arribar més enllà, i que l’obra esdevingui vertaderament un mitjà per a la inclusió social dels infants amb discapacitat. La Neus no dubta en animar als donatius:
“M’agradaria que tothom posés el seu granet de sorra en aquest projecte perquè el llibre pugui arribar al màxim de nens i nenes. Perquè només transmentent aquest tipus de valors als infants aconseguirem fer adults responsables i empàtics i estarem una mica més a prop de canviar el món i fer-lo un lloc una mica més bonic”

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.