General

Nexe Fundació participa dissabte 4 de febrer a la Jornada “Ara és demà 2: El centre i el professorat”

Nexe Fundació compartirà, el proper dissabte 4 de febrer, la seva experiència com a centre educatiu de referència en l’atenció especialitzada d’infants amb pluridiscapacitat de 0-5 anys. Ho farà dins dels debats “Ara és demà”, que volen donar resposta als principals reptes de futur del sistema educatiu de Catalunya i avançar en qualitat i equitat per afavorir l’èxit educatiu de tot l’alumnat.

ara-es-dema-gif_1261622946

L’entitat barcelonina prendrà part en la jornada com a part de l’ampli ventall d’experts en innovació pedagògica i pràctiques educatives de referència. Serà a partir de les 11:15h, en relació a la ponència “El centre educatiu” de Francesc Pedró.

També participen de la Jornada la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, i el president del Consell Escolar de Catalunya, Lluís Font. Podeu consultar el programa d'”Ara és demà 2: El centre i el professorat”. Per més informació també podeu consultar la pàgina  web de Nexe Fundació i el portal dels debats “Ara es demà”.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.