General

Comunicat d’agraïment

La Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars (FEPCCAT) vol agrair la participació de totes les persones, famílies, entitats, Administracions i empreses que fan possible la cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral”.

Una cursa amb 2.300 persones inscrites és una activitat que va molt més enllà de la FEPCCAT i Ipsen Pharma, amb qui treballem tot l’any per dur-la a terme, i a qui hem d’agrair l’esforç i la bona relació que fa anys que perdura. Mercés per la complicitat i per l’impuls del vostre donatiu a la nostra organització, any rere any.

“En Marxa per la Paràlisi Cerebral” és possible, alhora, gràcies a les persones que ens feu confiança, i que marqueu al calendari el dia i l’hora (enguany ho heu hagut de fer dues vegades) i espereu, amb ganes, enfundar-vos la samarreta i arrencar a córrer.

Aconseguim celebrar l’activitat, també, gràcies al centenar de voluntaris que ens acompanyen de forma desinteressada. Procedents d’Ipsen Pharma, de la Caixa, de les entitats i també des la Universitat de Barcelona, així com els que s’inscriuen sense formar part d’aquestes organitzacions, fan un servei imprescindible.

Gaudim de Les Corts perquè des del Districte i l’Ajuntament de Barcelona ens cedeixen casa seva i ens faciliten i ajuden a la realització de la cursa. La Guàrdia Urbana i la Creu Roja garanteixen el desenvolupament de l’activitat. Gràcies!

És necessari posar en valor el suport dels departaments de Treball, Afers Socials i Família i de Salut de la Generalitat de Catalunya. També la organització tècnica, que va a càrrec del Club Atletisme Nou Barris (CANB).

A les entitats de FEPCCAT, una abraçada a tot el col·lectiu de persones amb discapacitat, famílies i amics, així com als professionals i representants  amb qui compartim militància. Sempre hi serem, amb i per vosaltres.

Dedicar l’últim agraïments a aquells que clouen la cursa, en forma de donatiu, de premis per als participants, i de material d’avituallament: Fundació MRW, Batiments, La Tavella, Chupa Chups, MARS, Cocacola, Aneto, Plus Fresc, Centre Comercial Pedralbes, diari Ara i Avaibooksports.

Ens retrobem l’any vinent, a la 8a cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral”.

logo fepccat v-2

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.