Notícies

Els Playmobils solidaris de Click Factory Fest tanquen l’any a Sant Boi de Llobregat

Més de 4.500 persones van visitar la Fira lúdica i de col·leccionisme Playmobil de Sant Boi de Llobregat el passat cap de setmana. L’exposició comptava amb més de 1.000 m2 i oferia grans diorames, així com també activitats i tallers per a tota la família.

Els curiosos que es van apropar al poliesportiu La Parellada van poder gaudir, entre d’altres, de paisatges urbans situats a l’actualitat, així com de recreacions històriques.

Els populars “clicks” de Playmobil van mostrar, novament, el seu costat solidari. Des de l’organització del saló, Click Factory Fest farà un donatiu solidari a la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) a partir de les entrades venudes. A més, els visitants també podien col·laborar amb el Banc dels Aliments.

La de Sant Boi és la tercera fira d’aquest trimestre després de les que van tenir lloc a Lleida i a Tarragona. El Palau Firal de Congressos de Tarragona va acollir un saló per primer cop i va obrir la porta a continuar els propers anys.

Durant el que resta de 2017 ja no es duran a terme més fires per part de Click Factory Fest. El 2018, però, tornarà carregat de diorames i activitats arreu del territori, i en col·laboració amb la FEPCCAT i el conjunt de les seves entitats membres.

SantBoi

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.