Notícies

La 2a Fira de Playmobil de Vilafranca va acollir més de 3.000 persones

La Fira Lúdica i del Col·leccionisme de Playmobil de Vilafranca del Penedès es va consolidar, el cap de setmana del 7 i 8 d’abril, en la seva segona edició. Més de 3.000 persones, una xifra similar a la de l’any anterior, van visitar el Pavelló Firavi del Recinte Firal per a gaudir dels diorames de Click Factory Fest.

Vilafranca 2018 4

Des de la Fundació l’Espiga de Vilafranca del Penedès, la seva presidenta, Montse Roca, valora de molt positiva la celebració del saló. “El lloc era ideal”, afirma. “Sincerament, ens va agradar molt més que l’any passat, tot i que llavors també va estar molt bé”. Des de l’Espiga, ja confien en seguir millorant per fira de l’any vinent.

Fruit de la col·laboració establerta entre Click Factory Fest i la FEPCCAT, una part dels diners recaptat amb la venda d’entrades serà entregada com a donatiu a la federació. L’import anirà destinat a la realització de projectes en benefici de les persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat de les nostres entitats membres.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.