Notícies

Nova Casa Editorial dona llibres a la FEPCCAT per als infants i joves amb paràlisi cerebral

Nova Casa Editorial ha dut a terme, recentment, un donatiu solidari a la FEPCCAT. Creada el 2014 i instal·lada a Barcelona, aquesta companyia va entregar fins a 150 obres de literatura infantil i juvenil, que ja han estat enviades a les entitats membres per a que els infants i joves amb paràlisi cerebral en puguin gaudir.

Donatiu Nova Casa Editorial.jpg

Juntament amb les obres per als més petits (entre les quals destaquen els títols “Estada a casa dels reis mags, el pare noel i el tió”, “Un món pirata (Els móns d’en Marçal)”, també es va fer entrega d’una obra d’investigació entorn del treball social.

Nova Casa Editorial s’ha especialitzat no només en la distribució d’obres en format paper, sinó també en format digital. Tenen més de 88 llibres al mercat.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.