Notícies

El grup de treball de comunicació del projecte Talento ASPACE col·labora amb una investigació sobre bilingüisme i SAAC

Oportunitat d’or per les integrants del grup de treball de sistemes de comunicació i autonomia personal del projecte Talento ASPACE. La investigadora Johanna Salisbury-Ferguson, de l’Escola de Salut Pública i Ciències de la Salut de la Universitat de Massachusetts – Amherst, als Estats Units, ha iniciat una recerca que pot ser de gran interès pel grup, però també pel conjunt de logopedes catalanes.

Salisbury-Ferguson té en marxa la seva tesina “Investigant Pràctiques Bilingües de SAAC en Comunitats Bilingües,” i va contactar amb el grup de treball a principis del 2021 per sol·licitar la seva col·laboració a l’estudi.

Des de mitjans de juny, algunes de les logopedes del grup, i altres professionals d’escoles d’educació especial de les entitats de la FEPCCAT, ja s’han posat en contacte amb Salisbury-Ferguson, per respondre una entrevista sobre les pràctiques professionals amb els sistemes de comunicació augmentatius i alternatius (SAAC).

Les entrevistes tindran lloc entre els mesos de maig i octubre del 2021. Més endavant es podran conèixer resultats, que s’esperen amb ganes, ja que hi ha molt poca bibliografia sobre l’ús de SAAC i bilingüisme.
   

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.