Notícies

La FEPCCAT coordinarà tres grups de treball en la nova edició del projecte Talento ASPACE de Confederación ASPACE

El gener de 2019 es posarà en marxa la tercera edició del projecte Talento ASPACE, un programa creat per Confederación ASPACE per a la gestió del coneixement acumulat en les entitats i que promou la detecció i l’intercanvi de bones pràctiques entre professionals per assolir una millor qualitat de l’atenció.

Així doncs, després de dos cursos gestionant un grup dedicat a la comunicació augmentativa i l’autonomia personal, la FEPCCAT ampliarà el nombre de grups que coordina. Sumarà al grup existent un centrat en l’Alimentació i la Deglució, així com també un altre en la temàtica de Tractaments i Teràpies.

D’aquesta manera, la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral donarà continuïtat al treball desenvolupat en la línia d’avaluació de les competències comunicatives i, alhora, donarà l’oportunitat a nous professionals a trobar-se i debatre sobre el dia a dia a les entitats i la seva intervenció. 

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.