Notícies

Obertes les inscripcions de les 1es Jornades “La trobada amb l’altre” de l’Associació pel Desenvolupament de la Basale Stimulation

Els propers 8 i 9 de novembre de 2019 tindran lloc a Barcelona les 1es Jornades Tècniques sobre la Basale Stimulation, sota el títol “La trobada amb l’altre”. L’Associació pel Desenvolupament de la Basale Stimulation va obrir la setmana passada les inscripcions a totes les persones interessades.

Aquestes jornades compten amb la col·laboració de la FEPCCAT,  en una aposta de la federació per la implementació d’aquest mètode de treball en l’atenció a les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars amb grans necessitats de suport. Gràcies a aquest impuls i participació, els professionals de les entitats membres podran gaudir d’un preu reduït per a la seva assistència.

L’Acte Inaugural de les jornades comptarà, entre d’altres, amb la presència de la Presidenta de la International Förderverein Basale Stimulation e.V. (IFBS), Susanne Rossius i, en el transcurs de les jornades, hi prendran part professionals reconeguts d’aquesta disciplina, entre els quals formadors de Suïssa i Alemanya. En les seves ponències abordaran l’educació, la neurologia i la tercera edat, entre d’altres, així com els seus treballs d’acreditació per a ser formadors oficials de Basale Stimulation. 

Podeu consultar el programa de les jornades al web de l’Associació.

Així mateix, podeu inscriure-us a les jornades “La trobada amb l’altre”, aquí.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.