Notícies

Arriba el #GivingTuesday, un dia per donar a Nexe Fundació, el Grup Social Esclat, l’APPC Tarragona i l’Associació Aremi

Coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el proper dimarts 3 de desembre se celebrarà el #GivingTuesday, una jornada que aposta per la solidaritat vers projectes socials i per millorar l’atenció a col·lectius vulnerables o en risc d’exclusió.

Aprofitant aquest espai, tres entitats de la FEPCCAT, Nexe Fundació, el Grup Social Esclat i l’APPC Tarragona han publicat els seus projectes amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida d’infants, joves i persones adultes amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat. Descobriu i col·laboreu amb ells! Feu que sigui possible!


Nexe Fundació | Caminem junts?

Nexe Fundació es proposa aconseguir un nou caminador pels infants amb pluridiscapacitat que són alumnes del seu centre. Aquesta eina els ajudarà a estimular la marxa i l’autonomia. DONA:
http://givingtuesday.es/projects/caminamos-juntos-ayudanos-a-adquirir-un-nuevo-caminador-para-menores-con-pluridiscapacidad/


Grup Social Esclat | Comunicació sense límits per a infants amb discapacitat

La comunicació és vital per participar de l’entorn i des d’Esclat volen adquirir material per afavorir aquesta comunicació. Eines pel control amb la mirada i programes educatius que l’afavoreixin. DONA:

http://givingtuesday.es/projects/ajudem-los-a-comunicar-se-millorem-les-seves-vides


APPC Tarragona | Construïm el futur de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars

L’APPC Tarragona construeix un nou centre, La Muntanyeta Bonavista, perquè les persones amb paràlisi cerebral puguin tenir els suports necessaris per poder desenvolupar un projecte de vida. DONA:


http://givingtuesday.es/projects/construim-el-futur-de-les-persones-amb-paralisi-cerebral/


Associació Aremi | Sentir emocions per viure plenament

Davant els beneficis de l’estimulació multisensorial, l’Associació Aremi es proposta apropar-la a totes les persones amb Paràlisi Cerebral i altres discapacitats, usuàries del Centre Ocupacional AREMI. DONA:

http://givingtuesday.cat/projects/sentir-emocions-per-viure-plenament/

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.