Notícies

Lola de la Fuente de l’Associació Esclat i l’Associació Aremi reconegudes per la seva trajectòria

Setmana de premis per les entitats membres de la FEPCCAT. El passat dimarts, la Directora General del Grup Social Esclat, Lola de la Fuente, va ser guardonada amb la Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona, en reconeixement per la seva trajectòria al capdavant d’Esclat i en defensa dels drets del col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars.

Dos dies després, el dijous 28, va ser el torn de l’Associació Aremi, que va ser distingida per l’ONCE Catalunya dins els Premis Solidaris ONCE. El jurat va apel·lar també a la tasca d’atenció integral de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars de l’entitat lleidatana al llarg dels seus 40 anys d’història. La presidenta d’Aremi, i també de la FEPCCAT, Mercè Batlle, va recollir el premi.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.