Uncategorized

1r Punt de Trobada de Gerències i Presidències de les entitats membres de la FEPCCAT

El passat 17 de setembre es va celebrar el 1r Punt de Trobada de Gerències i Presidències de les entitats que formen part de la FEPCCAT, a les instal·lacions d'”El Vapor” de la Fundació Prodis a Terrassa. Aquest grup, que es reunirà trimestralment a les diferents entitats de la Federació, té com a objectiu principal enfortir les relacions entre la FEPCCAT i les seves entitats, així com fomentar la col·laboració entre les mateixes entitats, tot impulsant la revisió del seu marc estratègic.

Durant la reunió es va obrir un debat sobre els reptes actuals del sector, i es va iniciar el procés d’elaboració del nou pla estratègic de la FEPCCAT mitjançant una anàlisi DAFO (Debilitats, Amenaces, Fortaleses i Oportunitats). Es va destacar la importància d’actualitzar aquest pla, ja que el marc estratègic vigent data del 2020, i el context actual ha evolucionat significativament.

A banda de les discussions, els participants van tenir l’oportunitat de conèixer les instal·lacions d’”El Vapor”, un espai innovador situat en un antic telar industrial, recentment inaugurat i obert a la ciutat de Terrassa. Aquest espai acull un centre ocupacional per a persones amb TEA (trastorn de l’espectre autista), un centre de paràlisi cerebral, un taller de pintura i ceràmica, un restaurant gestionat per Prodis, així com altres espais disponibles per a entitats i col·lectius de la ciutat per celebrar actes i esdeveniments.

Des de la FEPCCAT, volem expressar el nostre agraïment a la Fundació Prodis per la seva càlida acollida en aquest espai emblemàtic, que va oferir un entorn immillorable per a una jornada de reflexió i treball tan productiva.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.