General

ASPACE inicia la campanya “un selfie per la paràlisi cerebral” 

En motiu del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, que aquest any se celebra el dimecres 7 d’octubre, la Confederació ASPACE ha estrenat una campanya de visibilització i concienciació a les xarxes socials. Els participants han de penjar fotografies d’ells mateixos a Facebook i Twitter amb l’etiqueta #DMPC. El selfie ha d’incloure una de les 15.500 pulseres que ASPACE ha repartit entre les entitats. Tothom que s’animi en aquesta iniciativa pot passar a recollir la seva polsera a qualsevol de les entitats membres de FEPCCAT. Com a alternativa, es pot penjar una fotografia amb el hashtag #DMPC en alguna part de la imatge, ja sigui escrit en un full de paper, a la pell, o en un objecte.

unnamed-2L’autor de la fotografia més original, aquella que tingui més vots dels propis usuaris de les xarxes socials, guanyarà un cap de setmana per a dues persones en un hotel en una casa rural de Castella i Lleó. La campanya s’allargarà fins el mateix Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, i durant la setmana posterior es dirà qui és el guanyador del concurs de selfies.

Famosos i actors com Nuria Roca, Marc Clotet, Natalia Sánchez, Jaime Olías o Roberto Drago, personatges del món de l’esport com la nadadora paralímpica Teresa Perales o l’entrenador de la selecció espanyola de futbol Vicente del Bosque són algunes de les figures públiques que prendran part en la campanya. També ho faran nombrosos bloggers Malasmadres, Cenasadivina, Entremadres, María león Style o Oui Oui.

Per participar-hi, seguiu els links:

Twitter: http://buff.ly/1KEZ4be

Facebook: http://buff.ly/1VltVwt

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.