General

MIFAS crea una escola d’esport adaptat per a nens i nenes d’a partir de 8 anys

2012-04-28-final-four-lliga-catalana-26Els infants i joves gironins amb discapacitat física podran gaudir a partir del 16 d’octubre d’un centre on provar diferents esports adaptats. L’objectiu d’aquest projecte del Grup MIFAS és millorar la qualitat de vida dels menors a través de la pràctica esportiva tot promovent la igualtat d’oportunitats, entenent l’esport com un espai excel·lent per introduir valors i desenvolupant habilitats físiques i psíquiques dels que el practiquen. Es desitja omplir també el buit d’esport adaptat per a  nens de la demarcació de Girona.

El divendres 2 d’octubre a les sis de la tarda, el president de MIFAS, Albert Carbonell, i el coordinador de la Secció Esportiva, Carlos Bermúdez, duran a terme una sessió informativa al Pavelló de Girona Fontajau adreçada a familiars i professors de nens i nenes amb discapacitat en què s’explicarà la metodologia i el funcionament de la que s’anomenarà “Escoleta MIFAS”. Aquesta iniciarà la seva activitat el 16 d’octubre i serà gratuïta. Es realitzarà fins el mes de juny, tots els divendres de 17h a 19h al mateix pavelló de Fontajau.

Tots els interessats es poden posar en contacte amb Albert Carbonell a través del telèfon de MIFAS, 972 41 40 41.

L’Associació MIFAS, d’enhorabona

p1090674El grup MIFAS celebra el diumenge el seu 36è aniversari i els seus usuaris i professionals ho han volgut celebrar aquesta setmana amb un seguit de fotografies on envien la seva felicitació a l’entitat. Nascuda l’any 1979, l’Associació MIFAS es va crear per atendre les demandes i necessitats de les persones amb discapacitat física a les comarques de Girona. Membre de la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars (FEPCCAT) MIFAS s’esforça per tal de facilitar la integració d’aquestes persones, així com per aportar coneixement i estudi de la situació laboral, econòmica, social i humana del col·lectiu.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.