General

La FEPCCAT presenta el conte “Jo també vull ser un artista” el proper dijous 3 de desembre

Cartell conte baixaLa Sala d’Actes de la Diputació de Lleida és l’espai on es presentarà “Jo també vull ser un artista”, el conte accessible a tota la infància que ha editat la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars. En ell s’hi narra la història d’una nena amb paràlisi cerebral que aconsegueix fer realitat el seu somni gràcies a la seva amistat amb un company de classe del centre educatiu ordinari on estudia.

L’acte de presentació, que es fa coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Discapacitat, tindrà lloc entre les 10:30h i les 12h, i en el transcurs d’aquest s’hi farà una lectura a càrrec de la seva autora i guanyadora del 1r concurs de contes FEPCCAT. D’aquesta manera, es donarà per completat el projecte “Per fi un conte per a tots”, que va nàixer el passat mes de març amb l’objectiu de crear una eina que permetés la efectiva integració social de tots els infants, en especial d’aquells que tenen algun tipus de discapacitat.

El llibre està escrit en quatre llengües (catalana, castellana, anglesa i francesa), i compta amb transcripció a pictogrames i braille en les dues primeres. A més, incorpora alguns objectes tangibles, així com també un àudio-conte en els quatre idiomes en que ha estat escrit el conte. Aquestes qualitats fan que “Jo també vull ser un artista” esdevingui un recurs únic i de gran utilitat en entorns educatiu, lúdics i inclusius com centres educatius, biblioteques, ludoteques o les pròpies llars.

Pel 2016, la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebrals i etiologies similars (FEPCCAT) vol promoure l’edició d’un nou conte d’aquestes característiques.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.