General

“Els anys guanyats/ Converses” arriba a Girona el 17 de juny

El proper divendres 17 de juny se celebrarà a la seu central del Grup Mifas, a la Rambla Xavier Cugat 43 de Girona, la presentació del llibre Els anys guanyats / Converses, escrit per Dani Colmena. L’obra aborda la història de superació de Jordi Molas, qui va quedar tetraplègic durant un partit de rugbi quan tenia vint anys. A partir d’entrevistes amb Molas i el seu entorn més proper, el periodista reconstrueix una història de superació, i aborda temes com l’amistat, les emocions i la felicitat, però també el dolor, la incertesa i els prejudicis al voltant de la discapacitat.

jordi-molas-foto-webL’acte és gratuït i tindrà lloc a les 19h. Hi participaran el protagonista i l’autor de l’obra, que la firmaran a aquells que ho desitgin, així com també Ignasi Puig, que conduirà la presentació i la posterior tertúlia amb el públic assistent. La directora dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies de Girona, Marta Casacuberta farà la cloenda.

Podeu inscriure-us mitjançant aquest formulari de MIFAS o trucant al seu telèfon.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.