General

Vídeo-resum de la 6a cursa “En marxa per la paràlisi cerebral”

Les imatges més emotives i vibrants de la 6a cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral” formen part del vídeo-resum que publiquem avui. En elles hi podreu veure la gran concentració que es va viure al Districte de Les Corts el passat diumenge 2 d’octubre.  2.300 participants, més de cent voluntaris i una alta xifra de familiars i amistats van ajuntar-se per una festa en homenatge a les persones que, d’una manera o altra, conviuen amb la paràlisi cerebral, per sensibilitzar sobre la seva realitat, mostrar les seves capacitats i, d’aquesta manera, avançar cap a la normalització i la integració social del col·lectiu. Esperem que el gaudiu moltíssim!

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=smrJe4Cs15E]

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.