General

L’Associació Esclat inaugura el 40è aniversari amb una exposició fotogràfica commemorativa

El programa d’actes pel 2017 destinat a celebrar les quatre dècades de vida de l’Associació Esclat es posa en marxa. Després de l’èxit del calendari solidari protagonitzat per nois i noies d’Esclat i xefs de prestigi, i després d’una exposició de pintura abstracta, l’entitat inaugurarà ara l’exposició fotogràfica “Associació Esclat, 40 anys construint inclusió” a L’Espai Expositiu Les Corts.

exposicioesclat

La mostra recorrerà alguns del moments més significatius de l’entitat i la seva tasca al servei de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars. L’acte de d’inauguració de l’exposició serà el 2 de febrer, data de creació de l’Associació Esclat, a les 18h. Cal confirmar l’assistència escrivint un correu a l’adreça electrònica  comunicacio@associacioesclat.com. L’Espai Expositiu Les Corts (Pl. Comas, 18, 08028, Barcelona) acollirà les fotografies fins el 30 de març.

 

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.