Notícies

El grup de treball sobre sistemes de comunicació (SAAC) celebra la seva setena trobada a Prodis

Onze professionals del camp de la logopèdia i la pedagogia es van reunir ahir a les instal·lacions de la Fundació Prodis de Terrassa, per tal de debatre i d’intercanviar punts de vista sobre els sistemes alternatius i augmentatius de comunicació i l’autonomia personal. Formen part del grup que coordina la FEPCCAT dins el programa Talento ASPACE promogut per Confederación ASPACE.

Durant la primera part del matí, les professionals van visitar les instal·lacions de Prodis. Juntament amb les instal·lacions centrals, van conèixer el centre de paràlisi cerebral “Reina de la Pau” i “Can Tusell”, una llar residència inaugurada recentment. En la segona part, les professionals van abordar en una sessió tècnica el disseny, els suports i l’adaptació dels sistemes de comunicació per tal de potenciar l’autonomia.

IMG_20170522_123813Marta Jové, logopeda de Prodis, va voler reflexionar amb les seves companyes sobre com afecta en diferents aspectes com l’aprenentatge o la relació social l’evolució dels SAAC i el desenvolupament de les noves tecnologies. El grup també va consensuar, durant la sessió, estratègies per a la confecció de plafons de comunicació.

IMG-20170523-WA0005

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.